Holstebro Mejeri får papir på arbejdsmiljøet

Læs tid
1 min
Publiceret
04 december 2002
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Holstebro Mejeri er som det første driftssted i Arla Foods blevet certificeret efter OHSAS 18001, som er en arbejdsmiljøstandard.

På mejeriet er der blevet arbejdet med at forbedre såvel det psykiske som det fysiske arbejdsmiljø, herunder reduktion af tunge løft og ensidigt gentaget arbejde.

Mejeriet blev også certificeret efter miljøledelsessystemet ISO 14001, der går på det eksterne miljø. Målsætningen er, at alle producerende anlæg i Danmark og Sverige miljøcertificeres efter ISO 14001 senest ved udgangen af 2005/06. Ved udgangen af 2001/02 var 40 pct. certificeret.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663