Pressemeddelelse

Mælkesnack til saudiarabiske børn

Saudiarabiske børn får nu et helt nyt og sundere alternativ til is og chokoladebarer. Arla Foods’ saudiarabiske datterselskab Danya Foods har netop lanceret produktet Hayya under mærket Power Cow.

Der er tale om et mælkeprodukt med buddinglignende konsistens i de tre smagsvarianter chokolade, vanille og jordbær.

Produktet, der skal spises direkte fra den klassiske trekantede Tetrapak-emballage, fremstilles på basis af dansk mælkepulver på Danya Foods’ anlæg i Riyadh.

Målgruppen for produktet er børn fra 4 til12 år. Det skal i den forbindelse nævnes, at 47 pct. af Saudi-Arabiens 22 mio. indbyggere er under 14 år.

Der findes ikke noget tilsvarende produkt på det saudiarabiske marked.

Test blandt forbrugerne har vist en meget stor interesse for produktet, og lanceringen af Hayya støttes af en meget målrettet kampagne.


47 pct. af Saudi-Arabiens 22 mio. indbyggere er under 14 år, så der gode muligheder for den nye mælkesnack Hayya med chokolade-, vanille- eller jordbærsmag.

Power Cow er et mærke, der under sloganet ”Sundt og sjovt for børn” henvender sig direkte til børn. Sortimentet omfatter bl.a. en række sunde mælkebaserede produkter, herunder smelteost i glas, smagstilsat mælk og forskellige snack-produkter.

”Siden mærkets introduktion for fem år siden har salgsudviklingen været i en forrygende fremgang. Det understreger behovet for produkter til den markant stigende gruppe af børn”, fortæller business unit chef for Power Cow Torben Nielsen.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager