Glejbjerg Mejeri lukker 1. april

Læs tid
1 min
Publiceret
26 marts 2004
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Om en uge lukkes og slukkes der på Glejbjerg Mejeri.

Glejbjerg Andelsmejeri blev stiftet og bygget i 1884, og det 120 år gamle driftssted lukker nu som et led i Arla Foods’ strukturplan fra 2001. Sidste produktionsdag er tirsdag 30. marts, og osteproduktionen overføres herefter til Hjørring Mejeri.

Da produktionen var på sit højeste, fremstillede mejeriet omkring 20 tons ost om dagen – men denne mængde er langsomt blevet nedtrappet i perioden op til lukningen. 36 medarbejdere er omfattet af lukningen, hvoraf 12 endnu har en uafklaret fremtid.
”Det har dog været usædvanligt at se, hvordan arbejdsmoral og kvalitet er forblevet i top, selvom de ansatte har arbejdet med en fyreseddel i baglommen”, siger mejerichef Ejvind Madsen.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663