Pressemeddelelse

Interessen for besøgsmejerierne skal styrkes

Hidtil er der ikke blevet reklameret ret meget for Arla Foods’ tre besøgsmejerier i Danmark. Men efter at antallet af besøgende er faldet med ca. 6.000 over de seneste to år, bliver der nu ændret på dette.

Taulov Mejeri er det største besøgsmejeri og står samtidig for den største nedgang i antallet af besøgende: fra 10.800 i 2002/03 til 8.800 i år. Besøgstallet toppede i 2001/02 med 15.483 gæster.

”De første år turde vi ikke reklamere, fordi vi i forvejen var tæt på loftet for antallet af besøgende på Taulov. Derfor har vi hidtil kun sendt informationsmateriale ud til skolerne en gang om året”, fortæller Arla Foods’ besøgschef Sanne Vinther.

Nu vil besøgstjenesten imidlertid gå bredere og mere aktivt ud.

”Her i efteråret vil vi også tage kontakt til blandt andet højskoler, fagorganisa- tioner og husmoderforeninger, hvor vi fortæller om, hvad de kan få ud af et mejeribesøg. Vi forklarer også, at det i vid udstrækning er muligt at målrette besøget. Vi kan for eksempel tage emner op som miljø, personalepolitik eller markedsføring”, siger Sanne Vinther.

Taulov Mejeri kunne sidste år notere det største fald i antal besøgende.

I 2003/04 havde Slagelse Mejeri i lighed med tidligere år 4.100 besøgende, mens tallet for Brabrand Mejeri er faldet fra 7.100 sidste år til 6.500 i år.
I Brabrand har antallet af grupper været det samme som tidligere, men grupperne har været mindre.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager