Pressemeddelelse

Kick-off til EM-kampagne

I næste uge fløjter fodboldlands- holdets hovedsponsor Arla en storstilet EM-kampagne i gang.

Knapt har stormen lagt sig efter det royale bryllup, før den næste store nationale begivenhed er på trapperne: Europamesterskaberne i fodbold i juni, hvor Arla som hovedsponsor for det danske fodboldlandshold er med på sidelinjen.

Allerede på søndag samles de udlandsprofessionelle landsholds- spillere i træningslejren i Vedbæk, og dagen efter skyder Arla EM-kampagnen i gang.

I dagligvarebutikkerne vil forbrugerne blive mødt af mandshøje skilte med landsholdsspillerne Claus Jensen, Martin Jørgensen, Thomas Helveg og Ebbe Sand iklædt nogle af Danmarks landsholdstrøjer fra tidligere slutrunder. På hjemmesiden arla.dk kan man derefter ved at gætte de slutrunder, der passer til trøjerne, vinde rejsegavekort og signerede landsholdstrøjer. På arla.dk vil man desuden kunne købe retro-landsholdstrøjer og en specialdesignet Arla Mini-EM-trøje til pigerne.

På hjemmesiden vil man også kunne læse sjove og anderledes historier fra den danske EM-lejr op til og under EM-slutrunden, der begynder 12. juni.

EM-konkurrencen er beskrevet i den gratis EM-avis, som vil ligge fremme i butikkerne. I avisen kan man også læse interview med landstræner Morten Olsen, checke den seneste mode for fodboldfans og teste, om ens fodboldviden er i EM-form. Desuden indeholder avisen et komplet kampprogram med alle kampene ved EM.

I butikkerne vil der også være forskellige events bygget op omkring den nye drikkeyoghurt Yoggi Yalla, serien af Arla Mini-produkter - med den seneste variant koldskål – samt de forskellige Mini Meal-produkter

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal Pressechef

(kun henvendelser fra pressen)

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Kun henvendelser fra pressen.