Pressemeddelelse

Rejsegilde på Høgelund Mejeri

Cirka et halvt år efter at grave- maskinerne tog fat på det indledende arbejde med udvidelsen af Høgelund Mejeri, blev der torsdag i sidste uge holdt rejsegilde på de nye bygninger.

Dermed følger den 12.500 kvadratmeter store udvidelse af mejeriet tidsplanen.

”De nye bygninger skulle gerne være klar til indflytning i begyndelsen af marts, så når tingene er kommet på plads i slutningen af måneden, går vi i gang med at renovere de nuværende produktionsbygninger”, fortæller mejerichef Stig Olesen. Imens denne renovering står på, skal der køre en parallel-produktion i den ældste del af bygningerne, som derefter vil blive revet ned.

Sidst på året skulle alle store ændringer gerne være afsluttet, og mejeriets kapacitet vil så være øget fra 6.000 til 15.000 tons blåskimmelost årligt.

I forbindelse med udvidelsen af mejeriet bliver der også etableret en besøgsgang, så gæster kan følge produktionen.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal Pressechef

(kun henvendelser fra pressen)

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Kun henvendelser fra pressen.