Arla holder ernæringsseminar om sukker og fedme
- Læs tid
- 1 min
- Publiceret
- 18 maj 2005
- Kontaktpersoner:
- Skrevet af
For andet år i træk har Arla Foods inviteret ernæringsprofessionelle kontakter til et seminar. Denne gang er der fokus på børn, fedme og sukker.
De godt 100 tilmeldte deltagere til seminaret, der holdes torsdag på Clarion Hotel i København, er diætister, sundhedsplejersker og myndigheds- og rådspersoner. Professor Thorkild A. Sørensen fra institut for sygdomsforebyggelse vil tale om, hvorfor Danmark har enfedme-epidemi og hvad vi kan gøre ved den, mens kategorichef fra Arla Foods Mette Hoffman vil komme med et indlæg om ”det søde dilemma”.
Ph.D studerende Birgitte Esmarck fra institut for idrætsmedicin på Bispebjerg Hospital vil tale om betydningen af proteinindtag i forbindelse med styrketræning, mens Trine Vase Bendtsen cand.scient i human ernæring fra Arla Foods Innovation vil tale om krop og kost i rummet. Professor Kim Fleischer Michaelsen fra institut for Human Ernæring kommer ind på den meget aktuelle debat omkring børn og sukker.
Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.