Pressemeddelelse

Arlas miljøimage i top i Sverige

Arla har det bedste miljøimage blandt de svenske virksomheder. Det viser en ny undersøgelse, som det førende tidsskrift om miljøforhold i Sverige ”Miljö Eko” har gennemført.

33 kendte svenske virksomheder indgår i undersøgelsen, hvor tilfældigt udvalgte forbrugere og en gruppe af miljøchefer giver virksomhedernes miljøimage karakterer på en skala fra 1 til 5. I alt 660 personer er blevet adspurgt, og Arla er den virksomhed, der klart har fået flest 4-taller og 5-taller.

Miljøchef i Division Sverige Kjell Lundén-Pettersson glæder sig over førstepladsen i undersøgelsen, som blev gennemført for niende år i træk.
”Det er naturligvis stimulerende for os, at Arlas arbejde med miljøforholdene værdsættes i vores omverden”, siger Kjell Lundén-Pettersson.

Han mener, at Arlas indsats på miljøområdet har været lige så stor som sidste år, hvor Arla havnede på en femteplads i undersøgelsen. Forskellen er, at Arla i år har været bedre til at fortælle om virksomhedens miljøarbejde i forskellige sammenhænge.

”Det er utroligt vigtigt, at vi fortsat er aktive i vores dialog og kommunikation. Billedet af Arla som en god og miljøansvarlig virksomhed har også en kommerciel værdi, og den positive opmærksomhed giver alle os, der arbejder med miljøforhold, yderligere energi til at bringe miljøarbejdet fremad”, siger Kjell Lundén-Pettersson.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager