Pressemeddelelse

Bedste koldskålssæson i dette årtusind

Aldrig har danskerne slubret så store mængder kølig koldskål i sig som denne sommer. I al fald ikke i dette årtusinde.

”Indtil nu har vi blandet 4,1 million liter koldskål. Det er den største portion i det nye årtusinde”, siger disponent Palle Julø fra Slagelse Mejericenter, der er en del af Arla Foods.

På samme tid sidste år havde Slagelse Mejericenter lavet 2,7 millioner liter koldskål.

Det er især koldskål med tykmælk og æg, som danskerne læsker sig med i sommerheden. Denne type koldskål har vundet frem i de senere år i forhold til udgaverne med citron og med æg.

Esbjerg Mejeri står for Arlas langtidsholdbare koldskål, og normalt stopper mejeristerne for produktionen en uge eller to ind i juli.

Især koldskål med tykmælk og æg er et hit i sommervarmen.

Men i år rører de stadig koldskål sammen på livet løs. Indtil denne uge er det blevet til 1,95 millioner liter, mens mejeriet på dette tidspunkt sidste år blot var oppe på 1,68 millioner liter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonPressechef

Presseansvarlig i Danmark (kun henvendelser fra pressen).

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark