Pressemeddelelse

Mange muligheder med Cheasy hytteost

To nye Cheasy hytteoste skal få danskernes øjne op for hytteostens mange muligheder som et sundt alternativ i kosten.

I denne uge kommer to nye Cheasy hytteoste dels med feta og oliven, og dels med grillet peberfrugt i butikkernes kølediske. Inspirationen er hentet i middelhavskøkkenet. De nye hytteoste skulle gerne være med til at åbne danskernes øjne for at bruge hytteost i madlavningen.

”Ikke ret mange danskere er klar over hytteostens gode egenskaber. Mange bruger kun hytteost på brødet, men hytteost kan bruges til meget mere, f.eks. til forretter, i salater, som tilbehør til hovedretter og i bagværk. Her giver de to nye varianter forbrugeren mange muligheder for fornyelse. Desuden er de en god hjælp, hvis du gerne vil spise fedtfattigt og gerne vil spise mindre, da de indeholder meget protein, som er med til at holde dig mæt længere”, siger brand manager i Division Danmark Mette Espersen.

De nye hytteoste indeholder henholdsvis fem og tre procent fedt.

Læs mere om CHEASY på arla.dk
Cheasy hytteost med henholdsvis feta/oliven og grillede peberfrugter er i butikkerne i denne uge.

For at hjælpe forbrugerne på vej i køkkenet har Arla Foods udarbejdet en brochure med opskrifter, hvor man kan hente inspiration til nye retter med hytteost. Opskriftsbrochuren kan fås i butikkerne, og opskrifterne kan desuden findes på hjemmesiden cheasy.dk.

De to nye Cheasy hytteoste fås i 200 grams bægre og kan dermed også tages med i madpakken som tilbehør til salat eller pasta.

De to nye varianter fremstilles på Skövde Mejeri i Sverige og findes allerede i dag på det svenske marked, hvor Arla Foods afsætter dem under navnet Keso.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager