Pressemeddelelse

HØNG høster anerkendelse på Madfestival i Tivoli

Ved en prisoverrækkelse i eftermiddag modtager Arla Foods et diplom for sin ost HØNG Råhvid, der er udvalgt af Børsens Kokkepanel i forbindelse med åbningen af Tivolis madfestival.

Med bind for øjnene har et panel bestående af danske topkokke - alle udpeget af dagbladet Børsen - prøvesmagt i alt 200 supermarkeds-produkter, og HØNG Råhvid fra Arla Foods' oste-sortiment er blandt de kun 11 produkter, der blev fundet så velsmagende, at de fortjener et diplom.

Diplomerne overrækkes af Lars Barfoed, minister for Familie- og Forbrugeranliggender, samt Leif Beck Fallesen, chefredaktør og administerende direktør på dagbladet Børsen. Prisoverrækkelsen finder sted i dag kl.15 i koncertsalen på førstedagen af Tivolis madfestival, som varer indtil 3.september.

"Vi er rigtig stolte af vinderpositionen på HØNG Råhvid. Vi ser placeringen som en vigtig anerkendelse af den høje kvalitet og velsmag, som HØNG mærket er en garanti for," siger Produkt- og Brand Manager Susanne Klemp.

Arla Foods har produceret HØNG Råhvid siden 1998. Osten blev til efter ønsket om at lave en råmælks-lignende ost med en karakteristisk ko-mælks smag og en meget cremet konsistens. Grundstenen til selve mærkevarenavnet HØNG blev lagt helt tilbage i 1920 med lanceringen af HØNG Camembert.

Tivolis Madfestival er åben hver dag i Tivolis åbningstid, hvor man blandt andet kan smage Danmarks bedste økologiske produkter samt deltage i diverse kulinariske konkurrencer. Læs mere på www.tivoli.dk/festival.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager