Pressemeddelelse

Varm kakaomælk til prinsedåben

 

På lørdag bliver kronprinsparrets lille søn døbt i Christiansborg Slotskirke i København. Ikke langt derfra – på Højbro Plads ved Strøget – opstiller Danmarks Radio i samarbejde med butikker, caféer og restauranter omkring pladsen en storskærm på fem gange syv meter, hvor tv-transmissionen af dåben bliver vist. Her kan man så følge med i nærbillederne af gæsterne, mens de ”live” ankommer til kirken i det fjerne.

McDonald’s er en af de restauranter, som ligger ved pladsen. Og herfra serverer McDonald’s personale hele dagen varm Matilde Classic Mild til de formentlig frysende dåbstilskuere. Arla leverer 1.000 liter kakaomælk, hvilket vil give ca. 5.000 kopper at varme sig på. Fra kl. 11, mens dåben foregår inde i kirken, vil der også blive uddelt blandt andet rygsække og brune plaider med Matilde logoet på. 

McDonald’s, som er vores kunde, har spurgt os, om vi vil være med til nogle aktiviteter i forbindelse med dåben. Vi synes, at det er en god mulighed for at præsentere Matilde Classic Mild over for forhåbentlig mange familier med børn, som er på stedet for at følge den royale begivenhed”, siger produktchef for mælkedrikke i Arla, Annette Kalle. Dette banner vil lørdag hænge uden for
McDonald's ved Højbro Plads i København.






Matilde Classic Mild kakaoskummetmælk indeholder 30 procent mindre sukker end den almindelige Matilde Classic kakaoskummetmælk. Om kort tid lancerer Arla en ny udgave af Matilde Classic Mild, hvor sukkerindholdet er yderligere reduceret – det vil sige 2,5 g sukker pr. 100 g. Den indeholder altså kun halvdelen af sukkerindholdet i den almindelige kakaoskummetmælk. Den nye kakaoskummetmælk vil indgå i skolemælksordningen.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager