Pressemeddelelse

Arla Foods UK kåret til årets fødevarevirksomhed

Medarbejderne i Arla Foods UK er bedst til deres arbejde sammenlignet med de øvrige fødevarevirksomheder i Storbritannien.

Det mener det førende magasin for den engelske fødevarebranche, Food Manufacture Magazine, der netop har udnævnt Arla Foods UK til ikke alene det bedste mejeriselskab i Storbritannien, men til årets bedste fødevarevirksomhed overhovedet.
 
Magasinet står bag den årlige prisuddeling, hvor de engelske fødevarevirksomheder bedømmes på en lang række forhold såsom kategoristyring, markedsføring, produktudvikling, kvalitetssikring, miljø, arbejdsmiljø, innovation og medarbejder-udvikling.

Dommerpanelet fremhæver blandt andet Arla Foods UK’s evne til at udvikle innovative nye produkter. Et eksempel er den laktosefri mælk, Lactofree, som Arla Foods UK har udviklet og lanceret, efter at virksomheden havde undersøgt behovet for en laktosefri mælk blandt de engelske forbrugere.

Dommerne roser desuden virksomhedens program for udvikling af medarbejderne og et initiativ til at reducere mængden af emballage til gavn for miljøet.  
 
"Det er her en stor præstation, og det siger meget om vores vilje til at gøre det bedst muligt i alle led af vores virksomhed. Prisen er meget anerkendt i branchen, og vi har kun opnået den takket være medarbejdernes store engagement," siger Martin Gilbert, ansvarlig for produktion og distribution i Arla Foods UK.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager