Pressemeddelelse

Arla Talentprisen uddelt til tre landsholdstalenter

Omgivet af de tre ungdomslandsholdstrænere ses her to af årets Arla Talentpris-vindere: Simon Kjær (tv.) og Nikola Saric (th.). På grund af en kamp for sit klubhold var Kasper Schmeichel forhindret i at deltage i ceremonien.


Tirsdag eftermiddag modtog tre unge fodboldlandsholdsspillere den traditionsrige Arla Talentpris, som i år blev uddelt for 21. gang.


Hvert år hædrer Arla sammen med repræsentanter fra Dansk Boldspil Union (DBU) og Danske Sportsjournalister tre unge, lovende fodboldspillere på hhv. U/17-, U/19- og U/21 landsholdene med den såkaldte Arla Talentpris.

I år gik de tre priser til Kasper Schmeichel (U/21), Simon Kjær (U/19) og Nikola Saric (U/17), som hver fik overrakt prisen samt en chek på 30.000 kr. på et pressemøde i dag hos DBU i Fodboldens Hus i København.

Arla Talentprisen er en af dansk fodbolds mest traditionsrige priser og har til formål at øge og stimulere interessen for dansk fodbold gennem påskønnelse af de unge spillere, der har talent til at udvikle sig til kommende A-landsholdsspillere. Og det har mange af prismodtagerne vist sig at have. Statistikken viser nemlig, at godt halvdelen af de i alt 61 spillere, der hidtil har modtaget en Arla Talentpris, har opnået debut på "det rigtige fodboldlandshold".

"Vi er stolte over at være med til at sætte fokus på det store arbejde som udføres for at finde og udvikle talenter. Det er nu 21. gang prisen uddeles, og når man kaster et blik på tidligere vindere, er der stor landsholdsgaranti. Et stort tillykke til Kasper, Simon og Nikola," siger Arla Foods' sponsorchef Jesper Jæger.

Klik her for at se listen over samtlige prismodtagere siden 1987.

Klik her for at se landstrænernes begrundelse for valget af Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Nikola Saric.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef for Arla i Danmark

Arla Danmark

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal pressechef

Arla Group