Pressemeddelelse

Bliv klogere på din mælk

I den kommende weekend løber "Forskningens Døgn" af staben over hele Danmark. I Århus deltager Arla Foods i arrangementet "Bliv klogere på din mad" på Aarhus Universitet, og i Slagelse kan man besøge Arla Foods' friskvareterminal og høre om erfaringerne med medarbejderdreven innovation.

Fredag aften inviterer Aarhus Universitet til "Bliv klogere på din mad" - et arrangement om forskning og fødevarer, hvor man blandt andet kan opleve mad-kemishows, samt høre en lang række foredrag om forskning og fødevarer og naturligvis smage på mad. Fra Arla Foods deltager ernæringsekspert Merete Myrup Christensen med et indlæg om mælkens betydning for vores udseende.

På Slagelse Friskvareterminal fortæller Arla Foods i et fælles arrangement med Landsorganisationen (LO) om erfaringerne med såkaldt medarbejderdreven innovation, hvor medarbejdernes idéer er blevet inddraget i forbedring af arbejdsmiljøet. Et koncept, der på sigt kan udvikle sig til også at omfatte udvikling af nye produkter og arbejdsprocesser.

"Vi er med i Forskningens Døgn for at gøre flere unge interesserede i naturvidenskab og for at gøre dem opmærksomme på de mange forskellige uddannelsesmuligheder, der findes inden for mejeriområdet," siger koncerndirektør Michael Stevns, der er ansvarlig for Arla Foods' forskning og produktudvikling.

Forskningens Døgn er en landsdækkende begivenhed iværksat af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, med det formål at vække interesse og forståelse hos den brede befolkning for forskningens metoder, processer og resultater. Arla Foods er sponsor for arrangementet i Århus.

"Bliv klogere på din mad" finder sted på Aarhus Universitet (Søauditorierne) fredag 27. april, kl. 15-20.

"Lettere mælk på fremtidens terminal" finder sted på Slagelse Friskvareterminal fredag 27. april, kl. 17.30-20.

Læs mere om Forskningens Døgn på www.forskningensdoegn.dk

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager