Pressemeddelelse

Arla Foods optaget i FNs etiske netværk

FN har godkendt Arla Foods som medlem i det verdensomspændende netværk Global Compact. Her skal Arla sammen med andre virksomheder og organisationer bidrage til at løse verdens store sociale, miljø- og arbejdsmæssige udfordringer.

De virksomheder og organisationer, som ønsker at være med i Global Compact, skal have oprettet egne etiske retningslinjer inden for eksempelvis menneskerettigheder, børnearbejde og bæredygtig udvikling.

Det er altså Arla Foods’ etiske program "Vores Ansvar" – eller nærmere bestemt alle medarbejderes bidrag til for eksempel sikring af miljørigtig produktion og forebyggelse af chikane på arbejdspladsen – der har betydet, at FN har godkendt Arla Foods til optagelse i Global Compact.

"Med de sociale og miljømæssige hensyn Arla Foods tager, er det kun naturligt at deltage i Global Compact. Og det er noget alle medarbejdere kan være stolte af," siger Ulla Nilsson, ansvarlig for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø i koncernen. 
 
Global Compact
Mere end 3.000 virksomheder og 1.000 organisationer deltager i Global Compact
Målet er ved hjælp af dialog og oplysning at opnå forbedringer inden for områderne menneskerettigheder, arbejde, miljø og anti-korruption.
Læs mere: www.unglobalcompact.org.  
 
Læs Arla Foods’ etiske program "

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal Pressechef

(kun henvendelser fra pressen)

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Kun henvendelser fra pressen.