Pressemeddelelse

Ny direktør for Arla i Sverige udpeget

Christer Åberg bliver ny direktør for Arla Foods Sverige. Han har siden 2006 været adm. direktør for Atria Scandinavia AB, som er et svensk datterselskab under den børsnoterede fødevarevirksomhed Atria.

I denne funktion har han været med til at skabe vækst gennem opkøb samt ved organisk vækst. Før dette job tilbragte Christer 16 år i Unilever-koncernen, blandt andet som adm. direktør for Unilever Home & Personal Care i Norden samt i ledende stillinger i Mellemøsten og Europa.

”Christer står for et tydeligt og åbent lederskab, der kendetegnes af energi og en vilje til at drive forretning, medarbejdere og varemærker fremad. Jeg er meget glad for den erfaring og det engagement, som han vil kunne tilføre Arla. Han er den rette person til at fortsætte Arlas udvikling i nær dialog med medarbejdere, kunder, leverandører og ejere,” siger Arla Foods’ direktør for Norden, Hans-Åke Hammarström.

”At få til opgave at skulle lede Arla i Sverige er en udfordring, jeg ser frem til. Arla har et unikt omdømme i både kunders og forbrugeres øjne, både som selskab og som et af Sveriges absolut stærkeste varemærker. Det giver gode forudsætninger for at skabe fremgang og styre vores egen fremtid midt i en turbulent omverden,” siger Christer Åberg.

Christer fylder 43 i år og er bosat i Södertälje sammen med sin kone og tre børn. Hele familien deler en stor interesse for sport- og friluftsliv.

Christer Åberg tiltræder sit nye job senest 1. januar 2010.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager