Nyhed

Fødevareministeren besøgte Arla Food Fest

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Den nyudnævnte fødevareminister, Karen Hækkerup (S), besøgte i weekenden Arla Food Fest i Kongens Have. Her mødtes hun med Arla Fondens direktør Sanne Vinther, som gav en kort introduktion til Arla Fondens madlejrskoler, der skal testes for første gang på Røsnæs Naturskole ved Kalundborg i efteråret.

Karen Hækkerup udtrykte stor interesse for Fonden:

”Jeg synes, Arla Fondens initiativ med at udvikle madlejrskoler kan blive et vigtigt bidrag til at skabe bedre madvaner blandt børn og unge, og jeg glæder mig meget til at følge med i Fondens arbejde,” sagde Karen Hækkerup. 

Arla Fonden har sat som mål at udvikle aktiviteter, der øger børn og unges kendskab til og interesse for madlavning og råvarer, så de oplever sammenhænge mellem mad, måltider og sund livsstil. Det er en stor samfundsudfordring, som Sanne Vinther var glad for at få mulighed for at drøfte med ministeren i uformelle rammer.

”Vi har en stor opgave foran os, og vi kan bestemt ikke klare den alene. Derfor er det vigtigt, at der er interesse og opbakning fra politisk hold,” siger Sanne Vinther.

Udover mødet med Arla Fonden fik Karen Hækkerup også mulighed for at hilse på mælkeproducent Hans Neerup, Herlufmagle, der var til Arla Food Fest sammen med kendis køerne Karla og Karoline – to V.I.P. køer, som Arla ofte bruger i pressen og til events. 


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer