Klassikeren Arla Yoggi® jordbær med mindre sukker
- Læs tid
- 1 min
- Publiceret
- 23 april 2013
**Arla Yoggi® har altid været kendt som en sukkersødet yoghurt med masser af smag. Men i efteråret 2012 lancerede Arla tre nye Yoggi® smagsvarianter med 30% mindre sukker*, som forbrugerne har taget rigtig godt imod. Derfor reducerer Arla nu også sukkeret i forbrugerfavoritten Arla Yoggi® jordbær til fordel for et nyt sødemiddel, der er udvundet af planten Stevia. **
De færreste kan sige sig fri for at være vanedyr på et eller andet punkt, og for rigtig mange danskere er morgenmaden et af de punkter. Derfor er det også med et sug i maven, at Arla fra i dag fjerner en del af sukkeret i den populære yoghurt Arla Yoggi® jordbær. I stedet bliver jordbæryoghurten nu sødet med en kombination af sukker og det nye og meget omtalte sødemiddel steviol glycosid, der stammer fra planten Stevia.
”Kombinationen af sukker og stevia understøtter den gode frugtsmag, men nogle forbrugere vil nok opleve smagen en smule anderledes end tidligere. Vi er derfor meget spændte på at høre, hvad forbrugerne synes om den nye smag,” fortæller kategoridirektør for yoghurt, Mette Schacht Færch.
Arla Yoggi® jordbær med stevia erstatter den hidtidige sukkersødede variant. Dermed er der kun to sukkersødede varianter tilbage i Yoggi sortimentet, nemlig Peach Melba og Pære & banan.
Fortæl hvad du synes om den nye smag på www.facebook.com/arladanmark
Stevia (Stevia Rebaudiana Bertoni) er en plante med meget søde blade, der efter forarbejdning til sødemidlet steviol glycosid (E960) kan anvendes som sødemiddel. Sødemidlet er op til 300 gange sødere end sukker, men indeholder ingen kalorier og påvirker ikke blodsukkeret.
*Sammenlignet med andre tilsvarende yoghurter på markedet