Pressemeddelelse

Ny direktør for Arla Danmark udpeget

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Tomas Pietrangeli bliver Arlas nye direktør for det danske marked. Han kommer fra et job som Managing Director i Reckitt Benckiser og tiltræder sin nye rolle i Arla i løbet af efteråret. 

Tomas Pietrangeli, 42, har bred erfaring fra andre virksomheder med forbrugsvarer, såsom P&G, Gillette og Royal Unibrew.

”Tomas bringer nogle spændende kompetencer med sig i sin nye rolle, som jeg glæder mig til at se ham udfolde og videreføre det synligt solide arbejde som vores danske forretning leverer,” siger Arlas adm. direktør, Peder Tuborgh.

"Jeg ser meget frem til at skulle påtage mig opgaven som direktør for Arla Danmark, som jeg anser for at være Danmarks stærkeste og mest spændende virksomhed inden for fødevarer. Jeg glæder mig til sammen med holdet hos Arla at videreudvikle den danske forretning," siger Tomas Pietrangeli.

Da Peter Giørtz-Carlsen for nylig forlod stillingen som direktør for Arla Danmark for at blive direktør for Arlas britiske forretning, foretog Arlas koncernledelse en frisk vurdering af den fremtidige ledelsesstruktur for Arlas tre nordiske kernemarkeder – Sverige, Danmark og Finland. Således vil Henri de Sauvage, direktør for Arla Sverige, fra 2015 varetage det overordnede ansvar i koncernledelsen for Sverige, Danmark og Finland. Henri de Sauvage har allerede i dag det overordnede ansvar for Arlas finske forretning i koncernledelsen.

I 2013 havde Arla en omsætning i Sverige på ca. 11,6 milliarder DKK, mens den i Danmark nåede ca. 6,6 milliarder DKK, og ca. 2,7 milliarder DKK i Finland.

For yderligere info kontakt venligst
Kasper Ibsen Beck, kommunikationsdirektør, Arla Danmark, +45 89 38 12 15


_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 13.500 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer