Pressemeddelelse

Arla tilbagekaldte fredag 1 ltr. Cheasy Skyr yoghurt med hindbær og granatæble

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Foods tilbagekaldte fredag 7. juli 2017 1ltr. Cheasy Skyr yoghurt med hindbær og granatæble, produceret på Brabrand Mejeri (M191) 26. juni 2017 og 4. juli 2017 med en mindst holdbarhedsdato til 21. juli 2017 og 28. juli 2017.

Tilbagekaldelsen skete fordi produktet ikke lever op til Arlas kvalitetskrav, da der er en utilsigtet gærvækst i de to partier af Cheasy Skyr yoghurt med hindbær og granatæble yoghurten.

Der er ingen sundhedsrisiko forbundet med de to partier Cheasy Skyr yoghurt med hindbær og granatæble. For at undgå at skabe unødig forvirring hos forbrugerne, valgte vi at tilbagekalde de berørte produkter.

Produktet er solgt i alle supermarkedskæder over hele landet. Der er tale om et begrænset antal på i alt 21.024 kartoner.

Forbrugere der har købt dette produkt, kan få deres pengene refunderet ved enten at fremvise produktet eller en kvittering i den butik, hvor produktet er købt.

Arla Foods beklager hændelsen og det besvær, som følger med.

Forbrugerkontakt:
Arla Forum på arlaforum@arlafoods.com eller telefon 7015 0500 (man-fredag 9-14)

Pressekontakt: 
Åse Andersson, Senior Press Officer, telefon 91 310 310

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt(kun journalister/presse)

Åse Andersson
Primær kontaktperson

Åse AnderssonGlobal Pressechef

(kun henvendelser fra pressen)

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPR-chef, Arla Danmark

Kun henvendelser fra pressen.