Det betyder, at vi har en særlig tilgang til mad og madlavning og til den inspiration, vi udvikler i form af opskrifter, produkter og services.
Vi kalder vores tilgang ”inspiration fuld af sund fornuft”
Vi har fra starten haft som princip, at vores opskrifter skal være nemme at forstå og testes så grundigt, at de med sikkerhed fungerer. Og maden skal altid smage godt. Det holder vi urokkeligt fast i, og det er en del af det, vi kalder sund fornuft.
Men der ligger rigtig meget andet i ”inspiration fuld af sund fornuft”. Kernen er, at den inspiration, vi giver, skal hjælpe danskerne med at balancere den tid de har til rådighed med deres ønsker om gode smags- og måltidsoplevelser.
Det betyder fx, at når vi går i dialog med de mange nye madtrends, der dukker op, vælger vi det ud, vi synes har kvalitet og som ikke bare er modediller. Det omsætter vi til enkle og forståelige opskrifter, der virker i praksis. Så hos os skal du ikke op i toppen at et træ for at finde ingredienser til onsdagsmiddagen og du finder heller ingen ”fladtrykte myrer på en bund af håndplukkede ramsløg”.
Vi puster heller ikke til den dårlige samvittighed, der ligger lige under overfladen hos mange og som typisk handler om, hvorvidt de nu serverer god nok mad til ungerne, fin nok mad til gæsterne og laver alt fra bunden hver dag – af de mest hypede råvarer. Vi inspirerer til at finde løsninger, der reelt giver de gode smagsoplevelser og som (på hverdage) tager hensyn til madens sundheds- og næringsværdi – uden at man skal slå knuder på sig selv og blive stresset for at realisere dem. Det gælder både vores opskrifter og vores produkter.