Udvikling og test af produkter

Her går vi ind for "stress"

Alle nye Karolines Køkken® produkter testes og ”stresses” i vores køkken, inden vi  godkender dem. At stresse et produkt er det samme som at afprøve det og se hvad det kan tåle i madlavningen. Vi bruger bl.a. informationen, når vi udvikler opskrifter. Fx ved vi at vores Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% skiller, hvis den koger i længere tid. Derfor udvikler vi opskrifterne sådan, at fløden tilsættes til sidst og får et lille hurtigt opkog. På den måde sikrer vi, at du altid får et godt resultat, når du bruger vores produkt sammen med en af vores opskrifter.

Det har fx også stor betydning, hvilken type gul ost man anvender til fx pizza og gratinering. Skal du gratinere en ovnret og vælger en tilfældig ost, risikerer du, at overfladen bliver klistret med lange ostetråde frem for sprød og lækker. Derfor har vi udviklet blandinger, der passer perfekt til forskellige typer af retter.

Stresstest

Gode smagsoplevelser på travle dage

I Karolines Køkken® synes vi, at alle fortjener god smag hver dag. Vi véd dog, at det kan være svært at nå det hele i en presset hverdag. Derfor har vi samlet en række opskrifter, der er nemme at gå til på de dage, hvor tiden er knap, men hvor du stadig gerne vil servere et velsmagende, hjemmelavet aftensmåltid. Med få gode råvarer og en sjat Karolines Køkken® er det nemt at lave god mad – også på en hverdag.

Gode smagsoplevelser