Broccolisalat med hytteost og mandler
45 min
•
En skøn broccolisalat, der er inspireret af den traditionelle broccolisalat. Broccolisalaten er fyldt med gode sager, mandler, græskarkerner, blåbær, granatæblekerner og hytteost. Det kan man da kalde super food.
Ingredienser
1
Broccoli (ca. 400 g)
|
---|
Hytteostdressing
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 tsk
Flydende honning
|
|
2 tsk
Æblecidereddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1
Finthakket rødløg
|
|
---|---|
125 g
Blåbær
|
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
50 g
Saltede mandler
|
|
3 spsk
Græskarkerner
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Hytteostdressing
Bland mandler og salt sammen med det kogende vand i en skål. Lad mandlerne stå på køkkenbordet i ca. 15 min. Hæld vandet fra mandlerne og læg dem på en plade med bagepapir. Bland godt med olie og paprika. Bag mandlerne midt i ovnen - vend i dem et par gange, mens de bager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3783 kJ / 904 kcal
Næringsindhold pr. 100g
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,1 g |
Protein: | 31 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 22 % | 4,6 g |
Fedt: | 47 % | 4,5 g |