Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan pynte broccolisalaten med stegt parmaskinke eller (kalkun)bacon.
4186 kJ / 1000 kcal
127 kJ / 30 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 42,8 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 27,1 % | 2 g |
Fedt: | 30,1 % | 1 g |
Det kan man da kalde super food. En vegetarisk broccolisalat, inspireret af den traditionelle broccolisalat. Her med både mandler, græskarkerner, blåbær og granatæblekerner. Og med dressing af hytteost.
1 dl
Kogende vand
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Grofthakkede mandler
|
|
½ tsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Røget paprika , fx chipotle
|
800 g
Broccoli i små buketter
|
|
---|---|
1½ liter
Kogende vand
|
500 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 tsk
Flydende honning
|
|
4 tsk
Æblecidereddike
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
---|---|
100 g
Granatæblekerner
|
|
100 g
Blåbær
|
|
1 spsk
Græskarkerner
|