Bagekartofler

Bagekartofler

60+ min Tilbehør

Bagekartofler er et super nemt og dejligt tilbehør. Der er ikke mange ben i at lave bagekartofler - tålmodighed er det vigtigste. For bagekartoflerne skal have god tid i ovnen, for at blive lige som de skal være: Fint bløde indeni og med en godt bagt skræl, som smager skønt, og som det er synd ikke at spise. Server bagekartofler som tilbehør til alt fra grillen. Eller spis dem om vinteren til en gryderet, en steg fra ovnen eller som en vegetarret med ekstra fyld.

Mere inspiration

Vil du servere bagekartofler som en vegetarisk hovedret, har du en opskrift her.

Velbekomme!
Tip

Du kan bruge kolde bagte kartofler til en kartoffelmad. Smør rugbrød med smør, læg skiver af de kolde kartofler på brødet og top op med aioli (hvidløgsmyonnaise) eller chilimayonnaise. Pynt med friske krydderurter, fx purløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7923 kJ / 1894 kcal

Næringsindhold pr. 100g

680 kJ / 163 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 5 % 2 g
Kulhydrat: 36,5 % 14,6 g
Fedt: 58,5 % 10,8 g

Ingredienser