Kartoffelgratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Nem, fedtfattig opskrift på lækkert tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at nyde de skiveskårne kartofler og hakkede løg bagt i ovnen med mornaysauce.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tykke skiver. Skyl dem godt og tør dem i et klæde. Læg kartoffelskiverne lagvis med løg og krydderier i et smurt ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld saucen over og bag kartoflerne midt i ovnen.

Tip

Server kartoffelgratinen til stegte koteletter, karbonader eller røget skinke.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: