Kartoffelgratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Nem, fedtfattig opskrift på lækkert tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at nyde de skiveskårne kartofler og hakkede løg bagt i ovnen med mornaysauce.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tykke skiver. Skyl dem godt og tør dem i et klæde. Læg kartoffelskiverne lagvis med løg og krydderier i et smurt ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld saucen over og bag kartoflerne midt i ovnen.

Tip

Server kartoffelgratinen til stegte koteletter, karbonader eller røget skinke.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: