Kartoffelgratin

Kartoffelgratin

60+ min Tilbehør
Kartoffelgratin er egentlig flødekartofler tilberedt med mornaysauce/ostesauce istedet for fløde. Vil du variere din kartoffelgratin, kan du blande kartoffelskiverne med finthakket frisk chili eller rød peberfrugt. Kartoffelgratin kan også tilsættes skinke i tern eller sprødstegt bacon - og serveres med en salat ved siden af. Så er kartoffelgratinen blevet forvandlet fra tilbehør til en hovedmåltid.
Mere inspiration

Server kartoffelgratinen med et lækkert farsbrød.

Velbekomme!
Serveringsforslag

Server kartoffelgratinen til fx stegte koteletter, karbonader eller røget skinke - og en dejlig blandet salat.

Variation

Tilsæt chili og/eller krydderurter til kartoffelgratinen, hvis du ønsker en anden smag og udseende.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1357 kJ / 1357 kcal

Næringsindhold pr. 100g

343 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 15,8 % 3,2 g
Kulhydrat: 69,6 % 14 g
Fedt: 14,6 % 1,4 g

Ingredienser