Kartoffelgratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

Nem, fedtfattig opskrift på lækkert tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at nyde de skiveskårne kartofler og hakkede løg bagt i ovnen med mornaysauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tykke skiver. Skyl dem godt og tør dem i et klæde. Læg kartoffelskiverne lagvis med løg og krydderier i et smurt ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld saucen over og bag kartoflerne midt i ovnen.

Tip

Server kartoffelgratinen til stegte koteletter, karbonader eller røget skinke.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag