Kartoffelgratin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Nem, fedtfattig opskrift på lækkert tilbehør til hovedretten. Glæd dig til at nyde de skiveskårne kartofler og hakkede løg bagt i ovnen med mornaysauce.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tykke skiver. Skyl dem godt og tør dem i et klæde. Læg kartoffelskiverne lagvis med løg og krydderier i et smurt ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm). Hæld saucen over og bag kartoflerne midt i ovnen.

Tip

Server kartoffelgratinen til stegte koteletter, karbonader eller røget skinke.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: