Blomkålssteaks med oste-gremolata

Blomkålssteaks med oste-gremolata

30 min
Blomkål er en fantastisk spise og her, hvor den bare er stegt og serveret med gremolata, kommer den rigtig til sin ret. Enkelt og godt!

Sådan gør du

  • Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.
  • Steg blomkålsskiverne ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side.
  • Tag dem af panden og hold dem varme.
  • Gentag med de sidste blomkålsskiver.
Ostegremolata
  • Vend alle ingredienserne sammen og server sammen med de lune blomkålssteaks.
Mere inspiration

Dejlig cremet blomkålssuppe med fløde - enkelt og lækkert.

Blomkålssuppe
30 min
Blomkålssuppe
(50)
Velbekomme!
Tip

Du kan bruge eventuelle rester til en dejlig blomkålssuppe

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3519 kJ / 841 kcal

Næringsindhold pr. 100g

524 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 18,5 % 5,7 g
Kulhydrat: 7,2 % 2,2 g
Fedt: 74,3 % 10,5 g

Ingredienser

Blomkål i skiver af ca. 2 cm (ca. 500 g)
1
Smør
25 g
Ostegremolata
Fintrevet Castello® Aged Havarti
100 g
Finthakket bredbladet persille
1 dl
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
1 spsk
Grofthakkede, ristede mandler
25 g