Coleslaw med hytteost

Coleslaw med hytteost

45 min
Dejlig variant af opskriften på den klassiske coleslaw. Dressingen til denne coleslaw opskrift består af bl.a. hytteost, fraiche og sennep - og råkostsalaten med hvidkål. knoldselleri og æbler er herlig frisk og sprød. Coleslaw er en velsmagende salat, der kan stå for sig selv, men passer fantastisk til både pulled pork, hot wings og kød med barbequesmag - god til grillmad.

Sådan gør du

  • Rør hytteost sammen med fraiche, dijonsennep, akaciehonning og salt.
  • Bland grøntsagerne i dressingen og smag til.
  • Pynt med purløg og server.
Tips

Du kan tilberede dressingen uden hytteost med så med mere fraiche. Du kan bruge det syrnede naturelle produkt du har i køleskabet. Smag til. Coleslawen er også god til madpakken.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2880 kJ / 688 kcal

Næringsindhold pr. 100g

222 kJ / 53 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 41,3 % 5,4 g
Kulhydrat: 40,6 % 5,3 g
Fedt: 18,1 % 1,1 g
Mere inspiration

Passer så godt til denne coleslaw...

Pulled pork
60+ min
Pulled pork
(129)
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Hytteost
500 g
Fraiche
1 dl
Dijonsennep
1 tsk
Akaciehonning
½ spsk
Groft salt
½ tsk
Fintsnittet hvidkål (ca. g)
200 g
Groft revet knoldselleri
125 g
Groft revet gulerødder (ca. g)
150 g
Groft revet æbler (ca. g)
200 g
Pynt
Klippet purløg
2 spsk