Cheesecake med rabarber

Cheesecake med rabarber

60+ min Dessert

Cheesecake med rabarber og chokoladebund - virkelig en dekorativ og velsmagende version af den klassiske ostekage. Ikke nok med at denne cremede cheesecake ser flot ud med den mørke chokoladebund, men den smager også rigtig godt sammen med den syrlige rabarberkompot. Desuden er der endnu en twist med rabarber - de tynde sprøde rabarberchips smager virkelig godt og pynter fantastisk. Næste gang den står på hjemmelavet cheesecake - så prøv denne med rabarber og chokoladebund.

Mere inspiration

Rabarber er bare så dejlige i tærter, kager, kompot, grød - her endnu en skøn variant.

Velbekomme!
Forbered i god tid

Både cheesecake med rabarber og rabarberkompot kan tilberedes dagen før. Hvis du laver cheesecake dagen før, kan du spare et blad husblas. Rabarberchips kan laves 1 uge i forvejen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22295 kJ / 5329 kcal

Næringsindhold pr. 100g

911 kJ / 218 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 5,9 % 3,2 g
Kulhydrat: 52,8 % 28,3 g
Fedt: 41,3 % 10,2 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser