Cheesecake med rabarber og chokoladebund - virkelig en dekorativ og velsmagende version af den klassiske ostekage. Ikke nok med at denne cremede cheesecake ser flot ud med den mørke chokoladebund, men den smager også rigtig godt sammen med den syrlige rabarberkompot. Desuden er der endnu en twist med rabarber - de tynde sprøde rabarberchips smager virkelig godt og pynter fantastisk. Næste gang den står på hjemmelavet cheesecake - så prøv denne med rabarber og chokoladebund.
Rabarber er bare så dejlige i tærter, kager, kompot, grød - her endnu en skøn variant.
Både cheesecake med rabarber og rabarberkompot kan tilberedes dagen før. Hvis du laver cheesecake dagen før, kan du spare et blad husblas. Rabarberchips kan laves 1 uge i forvejen.
22295 kJ / 5329 kcal
911 kJ / 218 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 5,9 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 52,8 % | 28,3 g |
Fedt: | 41,3 % | 10,2 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.