10932 kJ / 2613 kcal
295 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 21,1 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 55,9 % | 9,7 g |
Fedt: | 23 % | 1,8 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Blomkål i små buketter
|
|
250 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
200 g
Optøede edamamebønner
|
1½ dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
450 g
Hytteost
|
300 g
Ciabattabrød i tykke skiver
|
|
---|---|
1
Stort pillet fed hvidløg
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|