Perlespeltsalat med grillede hvidløgsbrød
30 min
•
)
En let salat med bid i - masser af grøntsager med fyld af perlespelt og hytteost. Som tilbehør sprødt hvidløgsbrød.
Ingredienser
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Blomkål i små buketter
|
|
250 g
Grønne asparges i korte stykker
|
|
200 g
Optøede edamamebønner
|
1½ dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
450 g
Hytteost
|
Hvidløgsbrød
300 g
Ciabattabrød i tykke skiver
|
|
---|---|
1
Stort pillet fed hvidløg
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
Sådan gør du
Hvidløgsbrød
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10932 kJ / 2613 kcal
Næringsindhold pr. 100g
295 kJ / 71 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 21,1 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 55,9 % | 9,7 g |
Fedt: | 23 % | 1,8 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
