Rabarbersirup
•
En vaniljeprikket rabarbersirup som smager af dansk forår. Siruppen er både nem og hurtig at lave. Brug rabarbersirup oven på græsk yoghurt som det søde modspil - eller kom lidt sirup i koldskålen. Eller brug rabarbersirup i din dressing til en frisk pg sprød salat eller kom lidt rabarbersirup i danskvand eller i en boblende aperitif.
Ingredienser
Rabarbersirup
1 kg
Rabarber i 2 cm skrå skiver
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 dl
Vand
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
Sådan gør du
Rabarbersirup
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4443 kJ / 1062 kcal
Næringsindhold pr. 100g
328 kJ / 78 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 1,5 % | 0,3 g |
Kulhydrat: | 96,8 % | 18,7 g |
Fedt: | 1,7 % | 0,1 g |