Indbagt brie - Opskrifter - Arla

Indbagt brie

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

1 timer

Indbagt brie er et lækkert alternativ til desserten! Dejen er krydret og den smeltede hvidskimmelost smager himmelsk!

Ingredienser

Antal portioner

Dej

  • 300 g kold Castello® creamy White - hel

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Tilbehør

  • 300 g radiser eller bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Bland mel, salt og paprika sammen. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Saml hurtigt dejen med fløde og lad den hvile tildækket og koldt i ca. ½ time.

Del dejen i 2, og rul hver del ud til en rund plade (ca. 20 cm i diameter). Anbring osten midt på den ene dejplade og pensl dejen uden om med æg. Læg den anden dejplade ned over osten og rul pladernes kanter tæt sammen. Tryk kanten sammen med en gaffel. Det er vigtigt at dejen slutter tæt, så osten ikke flyder ud under bagningen. Sæt den indpakkede ost på bagepapir eller smurt bageplade og pensl den med æg. Bag osten midt i ovnen, og server den varm.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - tradtionel ovn.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: