Hjemmelavet er vellavet Der er mange retter, hvor det er besværet værd at lave maden fra bunden, fordi smagsoplevelsen er meget bedre – og det er ikke nødvendigvis svært! Eksempelvis kan nævnes:
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/julens-24-sporgsmal-om-mad/hjemmelavet-er-vellavet/
Planlægning med arbejdsplan Arbejdsplan for julemiddagen Står man med ansvaret for julemiddagen, er det en god ide med lidt planlægning, så man ikke bliver stresset. Juleaftensdag skulle jo gerne
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/julens-24-sporgsmal-om-mad/planlagning-med-arbejdsplan/
IT IT Architect Sikrer en up-to-date it-arkitektur og kontinuerlig innovation af effektive og omkostningseffektive løsninger. Opretter business cases om infrastrukturprojekter og udforsker nye
https://www.arla.dk/company/job-and-career/inside-arla/it/
Sales & Marketing Global Brand Manager Udvikler, driver og leverer globale brandingstrategier og planer for at muliggøre værdiskabelse for Arla og vores kunder. Støtter udviklingen af den globale
https://www.arla.dk/company/job-and-career/inside-arla/sales--marketing/
Vores kultur Bliv en del af en performance-kultur. I Arla har vi store ambitioner. Som ny medarbejder bliver du en del af en virksomhed, hvor vækst er på dagsordenen, og dynamik og forandringer er en
https://www.arla.dk/company/job-and-career/life-with-us/
Rugbrød i det danske køkken Rugbrød har de sidste 1000 år været grundstammen i dansk hverdagsmad. Utallige danske børn gennem årene er vokset op med leverpostejmad med agurk, øllebrød og rugbrødsdrys
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/rugbrod-i-det-danske-kokken/
Julefrokost og mængder Hvor meget mad? En julefrokost er som regel sammensat af mange forskellige retter. Jo flere retter, jo mindre skal der være af hver. Derfor er man nødt til at regne lidt på den
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/julefrokost-og-mangder/
Køkkenets basislager Hvor lidt eller hvor meget skal man have hjemme for at kunne servere morgenmad og lave god mad i det hele taget, det er der naturligvis mange forskellige opfattelser af. Her
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/kokkenets-basislager/
Is og anretning Is serveret som dessert til en god middag, forfriskning på en varm sommerdag eller let mellemret - uanset anledningen, så betyder anretning, servering, tilbehør og pynt meget for
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/is-og-anretning/
Læs og forstå opskriften Læs opskriften godt igennem, tænd evt. ovnen og find alle ingredienserne frem. For opskrifter udviklet af Karolines Køkken gælder følgende: Frysning Når vi skriver "ja" ved
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/laes-og-forstaa-opskriften/
Tilbehør og mængder til fest Du skal i gennemsnit beregne 600-800 g mad pr. person inklusiv brød. Du kan bruge nedenstående fordeling til at beregne mængden af mad. Vælger du fx en tung forret med
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/tilbehor-og-mangder-til-fest/
Mængder til hverdagsmad Som udgangspunkt regner vi med følgende, rensede og skrællede mængder pr. person, hvis ikke andet står nævnt i opskrifterne: Kød og fisk pr. person I opskrifterne til
https://www.arla.dk/opskrifter/artikler/mangder-til-hverdagsmad/