Det kræver sit at kaste sig ud i alt det, livet har at byde på

Det kræver mod. Det kræver vilje. Det kræver styrke. Det kræver tålmodighed. Kærlighed. Optimisme. Energi. Og så kræver det noget så fundamentalt som næring. Alle har brug for et næringsrigt fundament til at klare en hverdag med små og store udfordringer. Et næringsrigt fundament er en sund, afbalanceret kost, hvor mejeri nemt kan indgå.

Bedre madvaner - madlejr

Bedre madvaner til næste generation

Vi vil gerne bidrage til, at næste generation forholder sig bevidst til mad, forbrug og bæredygtighed. Derfor har vi et omfattende program omkring madvaner og madens oprindelse, som næsten 300.000 børn og børnefamilier deltager i hvert år. Klik her og bliv klogere på initiativer som Økodag, Åbent Landbrug, MADlejr, Madmovers, Mejeribesøg og meget mere. Måske er der også noget for dig og din familie!

Læs mere

Arla 24 er frisk dansk mælk

Arla 24 leveres inden for 24 timer fra gård til butik. Og så bliver køerne ikke fodret med genmodificeret foder (GMO). Det er frisk dansk mælk med omtanke! Velbekomme.

Læs mere

Få en god start med Arla A38

Arla A38® er en klassiker i de danske hjem og har været en stor del af vores madkultur siden 1938 – deraf ”38”. Oprindeligt stod A’et for andelsmejeri, men i dag forbindes A’et med ”Acidophilus". 

Læs mere

Arla Klovborg® er til enhver smag

Arla Klovborg® er en ost skabt på naturlige råvarer, og masser af dansk mælk. Den særlige Arla Klovborg® mælkesyrekultur er med til at give ostene den særlige lette, friske og runde ostesmag, som kendetegner Arla Klovborg® ostene. 

Læs mere

MØD VORES EJERE

I Danmark har vi ca 2.500 landmænd, og ikke to er ens. Men alle arbejder de for at levere mælk af høj kvalitet produceret på en ansvarlig måde.

Mød nogle af vores landmænd her