Hvad er MADlejr?

MADlejr er Arla Fondens lejrskole, hvor 6. og 7. årgang deltager i et alternernativt og lærerigt forløb, som er med til at booste elevernes glæde ved madlavning samtidig med, at de får en klar holdning til, hvad de spiser.

3.692.000 kr. indtil videre

Hos Arla samler vi ind til Arla Fondens MADlejr på flere måder. Vi driver en intern mejeributik, hvorfra overskuddet går til MADlejr. Ca. hvert andet år 'kalder' vi alle vores mælkekasser hjem - for hver mælkekasse der sendes tilbage til Arla, går 5. kr. til Arla Fonden. Vi afholder et årligt awardshow, Generation Food Award, hvor sponsorater går direkte til Arla Fonden. 

Derudover giver Arlas landmænd en flot donation på 10 millioner årligt.

Med MADlejr vil vi løfte børns glæde ved at lave mad. Siden 2014 har næsten 10.000 elever været på MADlejr, og vi ønsker fremadrettet at afvikle endnu flere aktiviteter for børn og unge med MADlejr-metoden som et bærende fundament. Således afholder vi blandt andet MADværksteder ude på skolerne og arbejder sammen med forskellige samarbejdspartnere mod ambitionen om at inspirere børn og unge til gode madvaner.