Hvad er MADlejr?

MADlejr er Arla Fondens lejrskole, hvor 6. og 7. årgang deltager i et alternernativt og lærerigt forløb, som er med til at booste elevernes glæde ved madlavning samtidig med, at de får en klar holdning til, hvad de spiser. 

Med MADlejr vil vi løfte børns glæde ved at lave mad. Siden 2016 har ca. 9000 børn været på MADlejr, og hvert år samler vi penge ind, så endnu flere børn kan komme afsted. Vores mål frem mod 2025 er, at 10.000 børn skal kunne komme på MADlejr hvert eneste år.

De indsamlede penge kommer blandt andet fra billetindtægterne på Arla Food Fest, sponsorater til Generation Food Award og interne indsamlinger hos Arla.

Arla samler ind

Internt hos Arla samler vi ind på flere måder: Vi driver en intern mejeributik, hvor overskuddet går til MADlejr og uddanner os i madformidling, mens vi også arbejder frivilligt på en del af Arlas madevents. Udover indsamlingen giver Arlas landmænd en flot donation på 10 millioner årligt.

Arla Food Fest samler ind

Hvert år afholder vi madfestivalen Arla Food Fest i både København og i Aarhus. På Arla Food Fest kan børn og unge få større interesse for mad og råvarer, og hele overskuddet fra salg af diverse billetter går til MADlejr.

Arla Food Fest samler ind