Version 3: Arla Food Designer som hjemmeaktivitet

I version 3 af Arla Food Designer udfører I forløbet i hjemmet. Materialet er målrettet 6. klasse, men er dine børn yngre eller ældre, kan de også være med. Vi anbefaler at forældre eller ældre søskende er med, hvis børn yngre end 6. klasse deltager. 

Ved hjælp af materialet designer du din egen yoghurt - lige fra en unik smag til din egen yoghurt emballage.

Inden I går i gang skal I downloade hjemmevejledningen (se nedenfor), have indkøbt naturel yoghurt, finde smagsgivende råvarer frem og printe enkelte skabeloner, som findes via links i vejledningen.

Hjemmevejledning

I filmen til højre guider Stine, Alma og Benjamin dig igennem hele forløbet. 

Download Arla Food Designer materialet som hjemmeaktivitet nedenfor.

I hjemmevejledningen finder I links til de forskellige skabeloner, der skal bruges i opgaverne. Skabelonerne skal I printe ud, hvis det er muligt - en god idé er at printe alle skabelonerne ud, inden dit barn går i gang med opgaverne.

Arla Food Designer

Indsend et billede

Når I har lavet jeres lækre yoghurter og designet emballage dertil, kan I dele billeder af jeres emballage med os. Fortæl os hvilke ingredienser I har brugt i jeres yoghurt og send det til vores mail. 

På grund af personsataloven må I ikke sende billeder til os, hvor man kan se jeres ansigter. Send derfor kun billeder af selve yoghurtbægeret.