Generation Food Award
Bedre madvaner for næste generation

GENERATION FOOD AWARD

Arla vil gerne hylde dem, der gør noget særligt for at skabe gode madvaner blandt børn og unge. Derfor har vi skabt initiativet Generation Food Award. 

Generation Food Award er en årlig prisuddeling, der i syv kategorier kårer aktører, som i årets løb har ydet en ekstraordinær indsats og været med til at forme den kommende generations gode madvaner.

Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til Arla Fondens MADlejr, der hvert år uddanner 3.000 børn i sunde madvaner. 

Årets madsjæl

Som et nyt initiativ har vi i år indført kategorien Årets Madsjæl.

Årets Madsjæl hylder hverdagens lokale madhelte. Dem, der brænder for at skabe madglæde og gode spisevaner blandt børn og unge.

Det er en pris for folket – af folket, og med jeres hjælp har vi fundet frem til Årets Madsjæl Charlotte Thyberg fra Det Kærlige Måltid. Se mere om initiativet nedenfor. 

Årets madsjæl
Kærlige måltider til ramte familier

Charlotte Thyberg

Charlotte er stifter af velgørenhedsprojektet Det Kærlige Måltid i Aarhus, hvor unge frivillige i samarbejde med en professionel kok tilbereder sunde måltider til familier, som er ramt af alvorlig sygdom eller traume.

Charlotte er Årets Madjæl 2020, fordi hun ”gør en forskel for kriseramte familier og unge studerende, der lærer at lave sund og nærende mad, samtidig med at de lærer at give noget uden selv at skulle modtage noget.”

Årets madsjæl Charlotte Thyberg
De øvrige kategorier og deres sponsorer er...

De øvrige kategorier og deres sponsorer er...

DER SKAL LYDE EN STOR TAK TIL JER.

DERUDOVER OGSÅ MANGE TAK TIL CARLSBERG, HJALTELIN STAHL & RADIUS. UDEN JER VAR DET IKKE MULIGT AT HYLDE DE ILDSJÆLE, DER YDER EN EKSTRAORDINÆR INDSATS.