Hverdagens madsjæle

Dine informationer

Som hverdagens madhelt nominerer jeg:

Det er KUN muligt at nominere enkeltpersoner.

Blandt alle de nominerede madhelte findes der vindere i forskellige kategorier. Vinderne inviteres til Generation Food Award-showet i København i marts 2021. Vinderne offentliggøres også her på websitet samt på Arla Facebookside. 

Jeg accepterer hermed at Arla må kontakte mig for yderligere informationer i forbindelse med ovenstående nominering samt generelt om Generation Food Award.
Jeg sørger for at informere den nominerede om, at dennes navn, by, titel, telefon og/eller mail er blevet oplyst til at indstille ham/hende som en af hverdagens madhelte.

Nomineringsperioden kører til og med den 8. november 2020. Alle persondata opbevares sikkert og bliver ikke videregivet til tredjepart. Læs mere om Arla håndtering af personlige oplysninger her

Hvis din kandidat nomineres til finalen, vil du blive kontaktet af Arla. Finalisterne får besked inden den 31. januar 2021.  

HUSK: Når du indstiller en kandidat er DU også automatisk med i lodtrækningen om et gavekort til Gavekortet.dk på 5000 kr. Vinderen får direkte besked senest den 31. januar 2021.