NOMINÉR EN LOKAL MADSJÆL

Kender du én, der brænder for at skabe madglæde og gode spisevaner hos børn og unge? Og som du synes fortjener at blive værdsat for sin indsats?

Det kan være en madmor i børnehaven, der sørger for en sund eftermiddagssnack, en entusiastisk spejderleder, der laver bålmad med børnene, eller en madkundskabslærer, som bare er helt fantastisk til at involvere eleverne.

Hjælp os med at hylde hverdagens MADHELTE ved at nominere dem herunder.

Vinder din kandidat titlen som ”Årets Madsjæl” vil han/hun modtage et gavekort til en selvvalgt aktivitet til en værdi af 10.000 kr., og mulighed for at deltage i det storslåede Generation Food Award show i København i 2020.

Psssst - Når du indstiller en kandidat er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort fra Gavekortet.dk til en værdi af 5000,- kr.

Vinderen af gavekortet vil få direkte besked senest d. 31. januar 2020. 

Madsjæl

Dine informationer

Til prisen som «Årets Madsjæl» nominerer jeg

Det er KUN muligt at nominere enkeltpersoner.

Vinderen offentliggøres her på websitet og på Arlas Facebookside i slutningen af februar 2020. 

Jeg accepterer hermed at Arla må kontakte mig for yderligere informationer i forbindelse med ovenstående nominering.
Jeg sørger for at informerer den nominerede om, at dennes navn, by, titel, telefon og/eller mail er blevet oplyst til at indstille ham/hende til ”Årets Madsjæl”.

OBS: Nomineringsperioden kører til og med uge 45 dvs. til og med søndag d. 10. november 2019. Alle persondata slettes 30 dage efter Generation Food Award Showet 2020.

Du vil blive kontaktet direkte af Arla, hvis din kandidat vinder. Vinderne får besked inden 31. 1. 2020

HUSK: Når du indstiller en kandidat er DU også automatisk med i lodtrækningen om at vinde et gavekort til Gavekortet.dk på 5000,- kr. Vinderen får direkte besked senest d. 31. januar 2020.

Generation Food Award

Generation Food Award er et initiativ fra Arla. Vi hylder de aktører, der har gjort noget særligt i årets løb for at skabe bedre madvaner til næste generation og rejser samtidig penge til Arla Fondens MADlejr.

Læs mere her