Årets madsjæl

Årets madsjæl

Årets Madsjæl hylder hverdagens lokale madhelte. Dem, der brænder for at skabe madglæde og gode spisevaner blandt børn og unge.

Nominér en lokal madsjæl

Kender du én, der brænder for at skabe madglæde og gode spisevaner hos børn og unge? Og som du synes fortjener at blive værdsat for sin indsats?

Det kan være en madmor i børnehaven, der sørger for en sund eftermiddagssnack, en entusiastisk spejderleder, der laver bålmad med børnene, eller en madkundskabslærer, som bare er helt fantastisk til at involvere eleverne.

Hjælp os med at hylde hverdagens MADHELTE ved at nominere dem herunder.

Vinder din kandidat titlen som ”Årets Madsjæl” vil han/hun modtage et gavekort til en selvvalgt aktivitet til en værdi af 10.000 kr., og mulighed for at deltage i det storslåede Generation Food Award show i København i 2020.

Psssst - Når du indstiller en kandidat er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort fra Gavekortet.dk til en værdi af 5000,- kr.

Vinderen af gavekortet vil få direkte besked senest d. 31. januar 2020. 

Nomineringen er slut

Tak, for nomineringerne til Madsjæl 2019.

Du vil blive kontaktet direkte af Arla, hvis din kandidat vinder. Vinderne får besked inden 31. januar 2020.

Du vil blive kontaktet direkte af Arla, hvis DU vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 5000,- kr. Vinderen får direkte besked senest d. 31. januar 2020.

Vinderen offentliggøres her på websitst og på Arlas Facebookside i slutningen af Februar 2020.

Generation Food Award

Generation Food Award er et initiativ fra Arla. Vi hylder de aktører, der i årets løb har gjort noget særligt for at skabe bedre madvaner til næste generation. Samtidig rejser vi penge til Arla Fondens MADlejr.

Generation Food Award