Tak for i år!

Tak for i år! I 2018, blev Arla Food Fest afholdt d. 1-2. september i København og 7.-9. september i Aarhus. 

Mål og politik for bæredygtighed

Arla Food Fest er en moderne madfestival med fokus på at engagere børn og unge i aktiviteter der kan skærpe deres interesse for råvarer og madlavning. Det er vores vision at udbrede sundere og mere bæredygtige madvaner til den næste generation. Arla Food Fest har vundet prisen A Greener Festival Award for indsatsen med at skabe en mere bæredygtig madfestival.

Hvad er Arla Food Fest?

Arla Food Fest er en madfestival for børn og unge. Madfestivalen er spækket til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Få udfordret smagsløgene med overraskelser, imens populære kunstnere underholder på scenen og sætter lydkulissen for en oplevelsesrig weekend udover det sædvanlige.

 

Indtægt fra billetsalg

Indtægten fra billetsalget til Arla Food Fest går til, at flere børn og unge kan komme på Arla Fondens MADlejr og få mod på at kaste sig ud i madlavning og på sigt forandre deres daglige vaner. MADlejr hylder madmod, madglæde og fællesskabet i klassen.

Støt MADlejr

Billetter

Info om billetsalg til Arla Food Fest 2019 følger. 

Mad og drikke

Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer på pladsen (postevand må medbringes). Det vil som udgangspunkt være muligt at betale med dankort på pladsen.

Retningslinjer

Det er ikke tilladt at medbringe: Våben- og våbenlignende genstande, fyrværkeri, grill, drikkevarer (postevand er undtaget), hunde og andre dyr, kameraudstyr til professionelt brug. Arla Food Fest tillader kameraer, såfremt fotos kun er til privat, ikke-kommerciel brug. Personer eller grupperinger der er 'utrygskabende' eller udviser en utryg og voldelig adfærd gives ikke adgang.

 

Skolefredag

Arla Food Fest inviterer 800 skolelever fra 6.-7. klasse til at smøge
ærmerne op og få fingrene i bolledejen!

Kontakt os

For spørgsmål og henvendelser vedrørende Arla Food fest eller skolefredag, kontakt:

madglad@arlafoods.com eller Arla Forum på 70 15 05 00

Madspild

Alle overskudsråvarer fra Arla Food Fest bliver doneret til organisationer, der arbejder for kampen mod madspil. 

Evaluering

Her finder du privatlivspolitik til deltagere i forbrugerundersøgelse om Arla Food Fest, samt betingelser for deltagelse. 

Privatlivspolitik og betingelser