EGNSRETTER

Hvordan smager de danske egne? Kom forbi bålområdet og lav klassiske danske egnsretter sammen med Frilandsmuseets Køkkenlaug.

Arla Food Fest

KÅÅÅÅÅL

Kom og oplev Danmarks vildeste grøntsagsfamilie, lynsylt din egen kål, gå på opdagelse i kålsorterne og dyst i kål på stribe.

KARTOWLER

Der er guld i den danske muld og du kan få en del af skatten. Spids dine smagsløg og kom med på en magisk kartoffelrejse, når du kan dykke ned i sæsonens lækreste økologiske kartoffelsorter. 

KLAP EN KO OG MØD EN KALV

Hvor kommer mælken egentlig fra? Bliv klogere når du kan møde de 4 mest kendte malkeracer og opleve dem blive malket. 

Arla Food Fest

BLIV EN ÆGTE MADSPILDSKRIGER

Folkene bag madspildsappen Too Good To Go hjælper seje børn til at blive madspildskrigere. Med sjove og lærerige opgaver om bekæmpelse af madspild tester Too Good To Go aspiranterne, så de kan blive ægte madspildskrigere og gå fra oplevelsen med et flot bevis på den nye, vigtige titel.

Arla Food Fest

MØLLERUP GODS

Hvad er hamp for noget? Find ud af det hos Møllerup Gods, hvor der smages på hamp, laves mad med hamp og hvor der er mulighed for at opdage hamp mange muligheder. Der bliver blandt andet sået små spirer på hampemåtter i samarbejde med Tiny Gardens. 

Arla Food Fest

MÆLKEBAREN ER ÅBEN

Arla Food Fest

EXPLORERS

I vores food lab er sukkerindholdet lavt og mulighederne store. Tag din nysgerrighed med som en ægte Explorer for her leger, smager, bobler, popper og swirler vi med mejeri på helt nye måder - hvad finder du mon på og hvor langt tør du gå?

Arla Food Fest

KALDER ALLE GRØNSKOLLINGER

PÅ OPDAGELSE I SMAGSRIGET

Tænd for sanserne, test jeres smagsløg og leg med smagen. Hos Smag for Livet kan du spille dig til mere mod på frugt og grønt med det videnskabelige spil "Smagsriget". Du kan også afprøve dit modmad og nysgerrighed med sjove, nørdede eksperimenter for alle sanser.

Arla Food Fest

WEFOOD

MÄTFOODS OG FRANKLY

STICKS'N'SUSHI

Kom og vær med til en dag i fiskens tegn sammen med Sticks'n'Sushi, hvor du kan smage bæredygtig mad, lave makiruller og lære hvordan vi kan gøre en forskel - med fokus på UN verdensmål #14 "Livet i havet".

Arla Food Fest

KAROLINES KØKKEN