København den 26. - 27. august 2021
Aarhus den 3. september 2021

 

 

Hvad er skoledage?

Arla Food Fest for skoleklasser afholdes igen i 2021. Skoledagene er en gratis madfest for 5., 6. og 7. klasse i København og i Aarhus. Her kan ca. 3000 skoleelever forvente en oplevelsesrig dag spækket med råvarer, smag og læring. Eleverne skal smøge ærmerne op, når de sendes rundt i de mange forskellige madværksteder.

Tilmelding til Arla Food Fest for skoleklasser 2021

Kontaktinformation

Oplysninger på skole

Klasse

Det er kun muligt at tilmelde én klasse pr. kontaktlærer. Ønsker du/I at tilmelde flere klasser skal du/I indsende en ny formular med en ny kontaktlærer pr. klasse.

Betingelser for tilmelding

Arla Foods Amba ønsker at kunne kontakte dig elektronisk med ovenstående emails fra Arla®. Vi sender mails i forbindelse med tilmeldning og informationer om arrangementet. Derudover sender vi en mail, når tilmeldningen åbner næste år. For at kunne dette, er vi nødt til at opbevare følgende personlige informationer om dig.

• Kontaktinformationer

• Adfærd i emails

Det er frivilligt for dig at overlevere disse informationer til Arla. Hvis du ikke ønsker dette, kan du desværre ikke tilmelde dig skoledage. Du kan til hver en tid tilbagetrække din accept. Hvis du tilbagetrækker din accept framelder du dig samtidig skoledagen, og din tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af håndteringen af dine data før tilbagetrækningen.

Du kan læse mere om hvordan vi håndterer dine personlige data på siden Håndtering af personlige data

Accept af betingelser

Et tværfagligt forløb

Når I tilmelder jer skoledagen, vil I inden sommerferien få tilsendt inspirationsmateriale til en lektion om grundsmage, som klæder jer på til arbejdet i madværkstederne og på workshops gennem skoledagens program.

Grib Smagen

På skoledagen skal alle klasser forbi workshoppen "Grib Smagen". Hos Grib Smagen er især samarbejde og de 5 grundsmage i højsædet. På dagen guider 2 madguider jer igennem workshoppen, og vi lover at det bliver rigtig sjovt.

Oplev, smag, bland, prøv og duft...

...når Arla Food Fest for skoleklasser afholder kæmpe madfest i København og Aarhus.