Elever fra 5. og 6. klasse inviteres til Skoledage i København og Aarhus

Hvad er skoledage?

Arla Food Fest for skoleklasser er en gratis madfest for 5. og 6. klasse i København og i Aarhus. Her kan ca. 3000 skoleelever forvente en oplevelsesrig dag spækket med råvarer, smag og læring. Eleverne skal smøge ærmerne op, når de sendes rundt i de mange forskellige madværksteder. 

Tilmelding til Arla Food Fest for skoleklasser

Kontaktinformation

Oplysninger på skole

Klasse

Det er kun muligt at tilmelde én klasse pr. kontaktlærer. Ønsker du/I at tilmelde flere klasser skal du/I indsende en ny formular med en ny kontaktlærer pr. klasse.

Betingelser for tilmelding

Arla Foods Amba ønsker at kunne kontakte dig elektronisk med ovenstående emails fra Arla®. Vi sender mails i forbindelse med tilmeldning og informationer om arrangementet. Derudover sender vi en mail, når tilmeldningen åbner næste år. For at kunne dette, er vi nødt til at opbevare følgende personlige informationer om dig.

• Kontaktinformationer

• Adfærd i emails

Det er frivilligt for dig at overlevere disse informationer til Arla. Hvis du ikke ønsker dette, kan du desværre ikke tilmelde dig skoledage. Du kan til hver en tid tilbagetrække din accept. Hvis du tilbagetrækker din accept framelder du dig samtidig skoledagen, og din tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af håndteringen af dine data før tilbagetrækningen.

Du kan læse mere om hvordan vi håndterer dine personlige data på siden Håndtering af personlige data

Accept af betingelser

Planlæg allerede nu et tværfagligt forløb

Når I tilmelder jer til skoledagen, vil I få tilsendt inspirationsmateriale til en lektion om grundsmage, som klæder jer på til arbejdet i madværkstederne og på workshops gennem dagens program.

Praktisk information

Skoledage i Kbh: Torsdag den 27. august og fredag den 28. august 

Skoledag i Aarhus: Fredag den 4. september 

Tilmelding er nu åben - skynd dig at få fat i en plads

Pr. tilmeldte klasse skal der være mindst én kontaktlærer, som også deltager på selve skoledagen

 

Grib Smagen

På Arla Food Fest for skoleklasser skal alle elever forbi Arla Fondens workshop "Grib Smagen". Grib Smagen er en workshop, hvor især samarbejde og de fem grundsmage er i højsædet. På dagen guider to madguider jer igennem workshoppen, og vi lover at det bliver rigtig sjovt. 

OPLEV, SMAG, BLAND,
PRØV, DUFT OG LYT

...når Arla Food Fest for skoleklasser afholder kæmpe madfest i København og på Tangkrogen i Aarhus.