Tør du smage?

Arla Food lab Udfordrer børn og unges madmod

I Arla Food lab udfordres børn og unges madmod, der eksperimenteres med råvarer og smag, og man får også lov til at lave sin egen lækre müsli-snack.

I de mobile mælkehuse, som turnerer rundt i Danmark, kan børn og unge i alderen 10-14 år deltage i Arla Food lab, hvor de lærer både om smag og råvarer, laver deres egen snack, bliver udfordret på madmod, og deltager i en mælkesmagning.

En workshop i Food lab tager fra 15-45 minutter alt efter alder på børnene og antallet af besøgende. Er der rigtig mange gæster, forsøger vi så godt vi kan, at give alle deltagere mulighed for at få en oplevelse.

Hvem kan deltage: Alle børn fra 10 år er velkomne. Er man under 10 år, og er der ikke fyldt op på holdene, så kan man få lov at være med alligevel. Grunden til at mindre børn ikke kan være med, er fordi man skal kunne håndtere en kniv i køkkenet og selv være med til at lave- og tilsmage maden. 

Tak for i år!

Arla Food Lab 2017 er overstået, tak til alle der deltog! 

Vi ses i 2018!

Hvordan kan man deltage?

Er du til stede til en event, hvor mælkehusene står, så kan du tilmelde dig Food lab ved at henvende dig direkte til vores søde mad-guider i husene. På Food Festival i Aarhus kan skoleklasser tilmelde sig workshoppen via Food Festivalen.