HACCP-certificering af Glejbjerg Mejeri

Læs tid
1 min
Publiceret
26 juli 2000
Kontaktpersoner:
Skrevet af

Glejbjerg Mejeri er netop blevet HACCP-certificeret. Efter at BVQI havde lavet en grundig gennemgang af mejeriets HACCP-system, havde mejeriet enkelte mindre afvigelser tilbage. Disse forventes afklaret i løbet de næste par uger, og mejeriet indstilles herefter til HACCP-certifikat efter standarden DS 3027. BVQI roste mejeriet for et fint og stort arbejde, samt en medarbejderstab der var godt inde i systemet.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663