Pressemeddelelse

Så tager vi cyklerne frem...

Arla Foods er med i konkurrencen om at være den mest cyklende arbejdsplads i Danmark. Ni hold er indtil videre tilmeldt, og de skiller sig ud, når man ser på antallet af tilmeldte.

Især i Århus Kommune indtager Arla Foods en førsteplads med 26 cyklende deltagere fra Innovation&Miljø og 48 fra Brabrand Mejeri. I Vojens Kommune er 12 Høgelund-ansatte de eneste deltagere, mens Slagelse Mejeri med sine to Frisk Mælk-hold er med i toppen i Slagelse Kommune med 27 pedaltrampere, kun slået af Centralsygehusets 32 deltagere. Hjørring Mejeri fører i sin kommune med 16 konkurrencecyklister på holdet Arla 1.

Dansk Cyklist Forbund og Dansk Firmaidrætsforbund står bag konkurrencen, som foregår fra 4. til 24. september. Formålet er, at få så mange som muligt til at bruge cyklen oftere i stedet for bilen - både for folkesundhedens og miljøets skyld. Jo mere deltagerne cykler, jo flere point får holdene, og pointene indgår i en lodtrækning om bl.a. en rejse til Kenya. Tilmeldingsfristen er 25. august, og de nærmere regler kan ses på www.vicykler.dk

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager