Nye Gaio produkter i Sverige

Læs tid
1 min
Publiceret
15 august 2001
Kontaktpersoner:
Skrevet af

I de svenske butikker lanceres i denne uge to nye produkter under Gaio mærket. Gaio fil (tykmælk) og Gaio yoghurtdrik er resultatet af en meget avanceret forskning hos Arla Foods Innovation & Miljø i Sverige.

Begge produkter indeholder bakteriekulturen Lactobacillus F19, som ifølge forskningen har en god virkning på balancen mellem de gode og dårlige bakterier i maven. Arla Foods Sverige har forsket i Lactobacillus F19 i over ti år og har verdenspatent på anvendelse af kulturen i levnedsmidler.

Med de nye svenske produkter bliver Gaio Arla Foods' overordnede varemærke for sundhedsfremmende produkter.

Mens Gaio i Sverige nu omfatter de nye syrnede produkter samt et blandingsprodukt med omega-3 fedtsyrer, kendetegnes Gaio i Danmark fortsat af en række syrnede produkter med Causido kulturen. I Danmark vurderer man i øjeblikket mulighederne for at anvende Lactobacillus F19 i tilsvarende produkter.

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Arla Pressevagt Kun henvendelser fra pressen.
Bjarke Munk Kamstrup
Bjarke Munk Kamstrup Pressechef bjaka@arlafoods.com +45 2452 6956
Jonas Barfoed
Jonas Barfoed Pressemedarbejder jbark@arlafoods.com +45 9131 1260
Susie Munk Jensen
Susie Munk Jensen PR & Communication Manager susie.jensen@arlafoods.com +45 24640663