Pressemeddelelse

Snekaos gav store forsinkelser

De store snemængder, der søndag og mandag begravede den sydlige del af Danmark, skabte problemer for såvel afhentningen af mælk som distributionen af færdigvarer. Der skete ingen alvorlige uheld, men adskillige fastkørte biler måtte have assistance.

I de ramte områder var der generelt mindst et par timers forsinkelser på afhentningen af mælk; for eksempel kom en natchauffør fra Slagelse tilbage til mejeriet kl. 10 mandag formiddag – han skulle have været tilbage kl. 03, og på Langeland måtte chaufføren returnere til Taulov med mælk fra fem ud af normalt 20 leverandører. Mange af de steder, hvor der ikke blev afhentet mælk, havde leverandøren opgivet håbet om, at tankvognen ville komme frem, og derfor var indkørslen ikke blevet ryddet. Tirsdag var det forsømte dog indhentet igen.

Også på distributionssiden opstod der forsinkelser. Kunderne på det sydlige Sjælland og Lolland-Falster fik således deres varer med to-tre timers forsinkelse, mens mange af de kunder, der får varer fra Tyrstrup, kun skulle vente ca. en time ekstra på deres varer. På Ærø kom Arla bilen som den eneste frem til øen med varer; til gengæld kom bil og chauffør først retur næste dag, idet færgen havde indstillet sejladsen.


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager