Pressemeddelelse

International pris til reklamekampagne for skivet ost

Arla Foods’ reklamekampagne for skivet ost på det svenske marked har vundet førstepris i den internationale reklamekonkurrence inden for fødevarer, FAB, International Food and Beverage, Creative Excellence Awards.

Arla Foods vandt kategorien ”posters”(plakater) inden for mejeriprodukter i konkurrencen, der fandt sted for nylig i London.

Skivet ost er langtfra lige så udbredt i Sverige som i Danmark, og i kampagnen får svenskerne derfor en række humoristiske forslag til, hvad de kan bruge deres ostehøvle til, når nu osten som noget nyt er blevet skivet for dem i forvejen.

En tilfreds produktchef for skivet ost i Division Sverige, Olga Teouch, mener, at prisen er et udtryk for, at Arla Foods' reklamekampagner kan måle sig med selv de bedste på et internationalt niveau:

”Prisen er et tegn på, at det faktisk er lykkedes for os at trænge gennem ”mediestøjen” og gøre vore kampagner synlige", siger Olga Teouch.

Hun vurderer, at kampagnen, der har kørt siden oktober sidste år, har haft en væsentlig betydning for afsætningen af skivet ost. Som de første på det svenske marked lancerede Arla Foods i efteråret 2000 skivet ost i større skala, og selv om der stadigvæk er tale om en lille andel af det samlede salg af gul ost, er salget i kampagneperioden fordoblet.

I alt deltog 1.440 reklamer fra 45 lande i konkurrencen.


Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager