Pressemeddelelse

Julestemning i juli



Sommerheden har ganske vist ikke lagt sin tunge dyne over Danmark, men det er dog snefrit, og man må derfor antage, at opskrifter på risengrød, andesteg og brunede kartofler ligger godt gemt i skuffen under opskrifter på grillbøffer, kartoffelsalat og koldskål.

Imidlertid er der åbenbart mange danskere, som i øjeblikket tænker på den søde juletid. I hvert fald har overraskende mange forbrugere i en net-konkurrence på arla.dk kommet med forslag til, hvilke retter de gerne vil se på nettet op til jul. Ud over de klassiske juleretter er der kommet mange nye idéer til julemenuen - blandt andet foreslår en forbruger, at man også i juleperioden anvender kuglegrillen. En anden forbruger erkender ganske enkelt, at hun tænker på jul hele året.

Forslagene vil blive brugt som inspiration til Arla Foods’ store opskriftstema fra midten af november. Alle forslag indsendt inden 9. august deltager i en lodtrækning om forskelligt sommerudstyr - bl.a. en picnicrygsæk med service til fire personer, en picnickurv og en transportabel grill. Når konkurrencen er slut, bringer mad-redaktion på arla.dk de fem mest efterspurgte juleretter.


 

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager