Årets bedste retter kåret
- Læs tid
- 1 min
- Publiceret
- 05 marts 2003
- Kontaktpersoner:
- Skrevet af
Østerssuppe til forret, andebryst til hovedret og en dessert med kirsebær.
Sådan lyder årets bedste menu sammensat af årets retter, der blev kåret sidste uge på Meyers Madhus i København.
Prisen til de vindende kokketeams bag årets tre retter blev overrakt af fødevareminister Mariann Fischer Boel.
Konkurrencen Årets Ret, der sponsoreres af Arla Foods sammen med en række andre danske fødevarevirksomheder, blev afviklet for tredje gang.
Årets retter med de vindende kokke:
Årets bedste forret: Østerssuppe, velouté med østersquenelle og tortellini med pocheret svineskank v. Paul Cunningham.
Årets bedste hovedret: Bryst og lår af ung and med kvæde-sauce og sur, kommentilsmagt hvidkål v. Jens Vestergaard Jensen & Mikkel Maarbjerg.
Årets bedste dessert: Kirsebær og lakrids i lag – ”tusindeblad” v. Jens Vestergaard Jensen & Mikkel Maarbjerg.
Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8000 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.